Sjuka igen

Har sjuka barn igen, Saga har hög feber och ont i halsen, hon säger att hon har lite svårt att andas och hon är rätt medtagen, får väl ringa till VC om hon inte blir bättre snart.
Men varför skall hon alltid bli sjuk när det är som olämpligast? Har redovisning av två arbeten i morgon (för den minst förstående av lärarna givetvis) och på tisdag skall jag var på min praktik.  Men det är ju inte mycket att göra åt, Saga går så klart  före allt annat.
Julen och nyår blev vär rätt okej fast ändå inte, var hos mamma och pappa, pysslade och sydde massor av kuddöverdag i mellan dagarna, mamma åkte till Vara och pappa och tjejerna åkte och hämtade henne dagen före nyår. Var skönt att vara själv några timmar,är så mycket som rör sig i huvudet, så mycket jag borde tänka igenom, så mycket jag hade behövt tid till. Men det måste vara lugnt, det måste finnas utrymme för det med, fins det inte blir det bara kvar i mig, ligger och gnager och är jobbigt.
Anna fick en kamera och vi gick på promenad med Milda och fotograferade, hon fick ett spel av mamma med och vi spelade det och kortspel nästan varje dag.  Saga har det värre igen, tycker jag märker mer fysiska saker med henne igen, nu har även pappa sett hur hela högersidan bara försvinner eller låser sig helt, och hur rädd Saga blir då det gör så. 
Fick en räkning för ett uteblivit besök på barnkliniken, men har inte fått någon kallelse, måste ringa om det med.
Lördagen innan jul fick jag mina teckningar jag gjort i bildterapin med posten, med var också en massa band, hur härligt som hälst, önskar bara både jag och tjejerna hade haft mer tid till att pyssla,får försöka ta mig den tiden.
Ville maila Maria och tacka, men min mail har inte fungerat och sedan åkte vi bort och nu tror jag inte adressen fungerar längre.
Är så mycket sådant som inte blir,så mycket jag tänker göra, men alldrig gör.
Skall i alla fall se till att få i väg paketet till Ulrika, har ju varit klart länge, men inte heller det har blivit av.